שערים חשמליים ניתן למצוא היום כמעט בכל מקום ויש לכך סיבה טובה. הם מספקים ביטחון, אמינות ומראה אסתטי בדומה לפתרון שבא להחליך את סורגי הברזל והוא סורג שקוף.
שערים חשמליים מותקנים בכניסה למקום מסוים ומטרתם הינה לאבטח אותו מפני זרים. כך, הם שומרים על חניות, מגנים מפני פריצות ועוד. יתר על כן, הם מאוד נוחים לשימוש כיוון שהם מופעלים מרחוק (על ידי שלט או מפסק כלשהו), עובדה זו תורמת רבות לביקוש ולשכיחות שלהם. רוב השערים עשויים מברזל, אלומיניום או פלדה.
איפה מתקינים שערים חשמליים ?
ניתן להתקינם בכניסה לכל מקום שרוצים לשמור עליו. זה יכול להיות בכניסה לחניות פרטיות, חניונים, בתים פרטיים, בנייני מגורים, בניינים מסחריים, משרדים, מוסדות לימוד וכן הלאה.
סוגי שערים חשמליים:
עם הזמן מתפתחים עוד ועוד סוגי שערים חשמליים, נוצרים דגמים חדשים בעיצובים שונים המתאימים לכל מיני צרכים והעדפות של אנשים שונים. יחד עם זאת יש ארבעה סוגי שערים מרכזיים אשר ההבדל העיקרי בינהם הוא האופן בו הם נפתחים ונסגרים;שערי אלומיניום, שערי הזזה חשמליים, שערי כנף חשמליים ושערי הרמה חשמליים. שערי הזזה הנקראים גם גרירה, הם עם מסילה, נפתחים לצד ובדרך כלל נכנסים לתוך איזו גומחה בקיר. שערי כנף הם ללא מסילה ונפתחים כלפי חוץ או פנים ושערי הרמה עשויים משלבים ונפתחים על ידי התרוממות למעלה.
שער חשמלי בפן העיצובי:
שערים חשמליים נמצאים בכניסה למקום ועל כן יש להם תפקיד חשוב בנראות ובעיצוב שלו. היום יותר ויותר אנשים מזמינים שערים מעוצבים לפי טעמם האישי ומתייחסים אליהם כאל חלק מהעיצוב הכללי של הבית. בנוסף, הם משמשים גם כאיזשהו סמל סטטוס.
כיצד בוחרים שער חשמלי?
קודם כל איכות. חשוב מאוד שהשער שאתם רוכשים יתפקד כמו שצריך (ינעל אוטומטית, יהיה בעל חיישנים טובים וכו’), יהיה עמיד בפגעי הזמן ומזג האוויר ובעצם יחזיק מעמד כמה שיותר שנים. בנוסף, צריך לשים לב לבטיחות השימוש בו, כלומר לבדוק שהוא עומד בתו תקן ושהחברה המספקת אותו היא אמינה ומקצועית. לצורך כך תעשו בירורים על החברה, תשאלו חברים וחפשו המלצות. לאחר מכן, נשאר פשוט לבחור סגנון שמתאים לצורך שלכם ועיצוב לשיקולכם.